Logo gemeentenieuwsonline.nl
Deze tekening komt in het boek De Huiskamer Kookt. (foto: Corry Diks)
Deze tekening komt in het boek De Huiskamer Kookt. (foto: Corry Diks) (Foto: )

De Huiskamer van Elst gaat weer open

ELST - Na een sluiting van zes maanden, een periode waarin bestuur en vrijwilligers verbinding bleven maken door regelmatig te bellen naar de bezoekers, gaat de Huiskamer van Elst weer van start. Door leuke acties bleven de bezoekers verbonden bij de Huiskamer, al bleef een gevoel van eenzaamheid en missen.


Deze geluiden kwamen ook terecht bij Tessa Hendriks en Richard Rikken (Aster Uitvaartzorg). Zij namen contact op met Hester van Aalst, voorzitter Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst, waaronder de Huiskamer valt. Met als resultaat dat de Huiskamer vanaf donderdag 1 oktober weer opengaat.

Vanaf 10.00 uur zijn onze bezoekers welkom op een nieuwe (tijdelijke) lokatie: De oude huishoudschool De Kokkeland, Kokkeland 17 in Elst, die het aantal huiskamerbezoekers coronaproof kan ontvangen. De bezoekers moeten zich van tevoren aanmelden. Er zal bij de ingang een gezondheidscheck plaatsvinden, ook zal er een entreeprijs worden gevraagd van 1,50 euro.


Zowel Aster Uitvaartzorg als de Huiskamer van Elst staan voor persoonlijke aandacht voor de medemens, maatschappelijke betrokkenheid, verbinding en het graag willen samenwerken door het bundelen van kwaliteiten. Het bestuur van de Huiskamer is erg blij met deze samenwerking. Zo bieden we onze bezoekers weer dezelfde ouderwetse gezelligheid als voor coronatijd.

Huiskamer van Elst: Elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en de laatste zondagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Adres: Kokkeland 17, Elst

Voor vragen e-mailen: info@huiskamervan elst.nl of bellen naar: 06 12465542.

(www.huiskamervanelst.nl en www.aster-uitvaartzorg.nl)

Meer berichten