Logo gemeentenieuwsonline.nl
Thomas Verbogt. (foto: Quintalle Nix)
Thomas Verbogt. (foto: Quintalle Nix) (Foto: )

In gesprek met schrijver Thomas Verbogt Is schrijven kunst?

ELST - Tijdens het Kunst- en CultuurCafé van vrijdagavond 25 september in Theater De KiK, gaan we in gesprek met schrijver Thomas Verbogt.

Vindt hij schrijven een vorm van kunst? Of is het iets dat iedereen kan leren? Natuurlijk spreken we ook over zijn inspiratiebronnen, zijn passie voor schrijven en zijn nieuwste boek 'Als je de stilte ziet'.

De organisatie van het Kunst en CultuurCafé (KCC) gaat als eerste in gesprek met Thomas. Tijdens dit onderhoud komen onderwerpen voorbij over het schrijfproces, kun je het leren, hoe je jezelf als schrijver blijft ontwikkelen en is schrijven eigenlijk wel een kunstvorm, zoals schilderen en beeldhouwen?

Vincent Bos interviewt Thomas vanuit zijn journalistieke achtergrond en persoonlijke belangstelling voor de columns van Thomas Verbogt in de Gelderlander. Ook het publiek krijgt voldoende tijd om vragen te stellen. En vanzelfsprekend draagt hij voor uit zijn nieuwe boek 'Als je de stilte ziet'. Na afloop signeert Thomas zijn boeken in de foyer van Theater De KiK.

De lezing is vrijdag 25 september om 20:00 uur in theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst (ingang achter de Hema). Kaarten inclusief drankje kosten negen euro en zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.

Kunst- en CultuurCafé Overbetuwe (KCC) is onderdeel van Stichting ArtOverbetuwe en staat voor inspiratie en ontmoeting. Het is laagdrempelig en bedoeld voor alle kunst- en cultuurliefhebbers in de gemeente Overbetuwe. Voor informatie en nieuwsbrief mail naar kunstencultuurcafeoverbetuwe@gmail.com.

Meer berichten