Logo gemeentenieuwsonline.nl
Natuur kijken in Park Lingezegen. (foto: Imker.fotografie)
Natuur kijken in Park Lingezegen. (foto: Imker.fotografie) (Foto: )

Middag vol natuur rondom Landerij De Park

OVERBETUWE - Zondagmiddag 4 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur is er van alles te beleven in en rondom Landerij De Park. Kinderen kunnen waterdiertjes zoeken. Je kunt een fotospeurtocht doen met de hele familie.

Of ga mee op de fiets om watervogels te kijken in Waterrijk West (Park Lingezegen). Je kunt ook op zoek naar paddenstoelen en stoepplanten. En het voedselbos Parkse Gaard onthult zijn geheimen.

De middag wordt georganiseerd door KNNV, IVN Arnhem, IVN Rijn/Waal, SOGN/Parkse Gaard en Landerij De Park in het kader van De Dag van de Veldbiologie. Je gaat op pad met een van de deskundige gidsen, maar je kunt ook een speurtocht op eigen gelegenheid doen. Lees meer over het programma op https://www.landerijdepark.nl/activiteiten-in-de-natuur/dag-van-de-veldbiologie/.


De toegang is gratis, al is een vrijwillige bijdrage welkom. De activiteiten worden coronaproof georganiseerd. De groepen zijn maximaal tienpersonen en 1,5 meter afstand is belangrijk. Daarom is aanmelding noodzakelijk via landerijdepark.activiteiten@gmail.com. Alle activiteiten starten bij Landerij De Park, centrum voor natuurbeleving. Het adres is De Park 12, Elst (Afslag aan de Grote Molenstraat, tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf).

Meer berichten