Logo gemeentenieuwsonline.nl
Met een fit lichaam kun je er vaker op uit!
Met een fit lichaam kun je er vaker op uit! (Foto: )

Sporten op een veilige manier kan weer!

ELST - Bij veel mensen zit de schrik er nog goed in. Veel activiteiten liggen daarom nog steeds stil.

Forte Fit heeft er in de laatste periode veel aan gedaan om haar activiteiten ‘corona proof’ te krijgen. Daarom kunnen we nu gerust zeggen dat u bij ons weer terecht kan voor veilige beweegactiviteiten.

Op iedere vrijdagmiddag komt er een groepje ouderen bijeen in sportcentrum De Helster. Er wordt dan op verschillende manieren aandacht besteed aan het fit krijgen en houden van het seniorenlichaam. Daarbij wordt onder andere uitgebreid gewerkt aan spierversterking, evenwicht verbetering en een betere conditie. Maar natuurlijk komen ook de nodige spelvormen aan bod.

Dat alles in deze tijd plaats vindt in aangepaste vorm, mag duidelijk zijn. Want wij willen u graag in beweging krijgen en houden, maar wel op een veilige manier. Ons streven is een gezond lichaam, dus doen we er ook alles aan om besmetting te voorkomen. Daarop mag u vertrouwen!

Alles vindt dus plaats op veilige afstand van elkaar, waarbij de muziek een belangrijke rol speelt. Het is weer tijd om met plezier te gaan bewegen. Weg met die extra corona kilo’s! En weg met die stijve spieren! Spreekt dit u aan? U bent van harte welkom voor een proefles. Seniorengym is er iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties) in sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1, Elst. Aanmelden bij: Nelleke Beckering, nellekebeckering3@gmail.com, 0481 840708 / 06 44806046.

Meer berichten