Logo gemeentenieuwsonline.nl
Manon Uphoff. (foto: Celine Simons)
Manon Uphoff. (foto: Celine Simons) (Foto: )

Lezing Manon Uphoff in Vluchtheuvelkerk

ZETTEN - Door de coronacrisis zijn de Heuvellezingen, in de Vluchtheuvelkerk in Zetten, net als de reguliere diensten even stil komen te staan. Sinds kort worden er weer diensten en lezingen gehouden, omkleed met beperkte deelname en met veiligheidsmaatregelen.

De Vluchtheuvelgemeente is blij om op zondag 20 september de schrijfster Manon Uphoff te mogen verwelkomen. Haar recent verschenen roman 'Vallen is als vliegen' werd met lof overladen. Recent ontving zij de Charlotte Köhler Prijs voor haar gehele oeuvre, maar in het bijzonder voor dit boek. De roman 'Gemis', genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs, werd bekroond met de Rabobank Lenteprijs voor Literatuur.

Het onderwerp van deze eerste heuvellezing van 2020 zal zijn ‘De waarheid verlangen en haar vrezen’. Manon Uphoff zal op persoonlijke wijze de toehoorders meenemen in de volgende vragen: ‘In hoeverre verlang ik, of verlangen wij mensen naar de waarheid?’, ‘Wat zijn (mijn eigen) obstakels in de zoektocht naar de waarheid?’ en ‘Hoe ga je als mens om met die obstakels?’. Haar recente roman zal hierbij een leidraad zijn.

Alle belangstellenden zijn dan ook welkom voor deze lezing op zondag 20 september, om 10.00 uur in de Vluchtheuvelkerk, Bakkerstraat tegenover nummer 20 in Zetten. In verband met corona-maatregelen zult u bij binnenkomst geregistreerd worden, moet u uw handen ontsmetten en mogen er maximaal tachtig personen in de kerk: vol is vol. Het is mogelijk te reserveren via emailadres bartkruijt.private@gmail.com met onderwerp: ‘Reservering lezing Uphoff’.

Meer berichten