Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zonnebloem Heteren, ook geen picknick dit jaar!

HETEREN - U bent van ons gewend dat we u op de hoogte houden van de activiteiten die we voor onze gasten organiseren. Zo had hier nu een stukje moeten staan over de picknick. Al vele jaren lang worden we gastvrij onthaald in de kantine van SDOO.

De foto bij dat stukje hadden we al bedacht: alle gasten en vrijwilligers in het doel, wat een mooi plaatje was dat geweest! Maar ook de picknick kon dit jaar dus niet doorgaan. Het is het jubileumjaar van de Zonnebloem Heteren. Een jaar dat naar wij hoopten nog lang in ons geheugen gegrift zou staan. Dat zal het, maar om heel andere redenen. Gelukkig hebben we regelmatig wat kunnen doen voor onze gasten en hebben we zo goed en zo kwaad als het ging contact blijven houden met de mensen. Niet bij de pakken neerzitten en dus weer plannen maken voor volgend jaar en hopen dat we dan nog eens aandacht kunnen schenken aan ons jubileum.

Ook de lotenverkoop, een belangrijke inkomstenbron voor ons, ging anders dan anders. Minder dan andere jaren, maar toch nog een aanzienlijk aantal hebben we er gelukkig kunnen verkopen. Heel veel dank, namens onze gasten, dat u toch loten bent blijven kopen. Eén dezer dagen zult u wellicht een medewerker van de Zonnebloem hoofdkantoor Breda aan de deur treffen met de vraag of u donateur wilt worden. Zou fantastisch zijn en u moet weten dat het grootste deel van uw donatie, via uw postcode, aan onze afdeling ten goede komt. Volgend jaar hopen we weer gewoon verslag te kunnen doen van de activiteiten die we met veel plezier voor onze gasten organiseren. Het zou betekenen dat we die nare periode van het corona-virus achter de rug hebben.

Meer berichten