Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)

Alzheimer Café Overbetuwe gaat weer open

ELST – Het Alzheimer Café in de gemeente Overbetuwe gaat in oktober weer van start. Om te zorgen dat de bijeenkomsten veilig gehouden kunnen worden, zijn maatregelen genomen. Tevens is gekozen voor een nieuwe locatie.

"Maandag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, met als thema ‘jong en oud’. Vanwege corona bleek een grotere locatie wenselijk en we zijn blij met de verhuizing naar Basisschool Stap voor Stap. Het thema ‘jong en oud’ gaat dus in de toekomst zeker nog aandacht krijgen! Daarnaast zijn er wisselingen geweest in het team van vrijwilligers.

Ook in Elst zijn we inmiddels klaar voor de organisatie van de maandelijkse Alzheimer Cafés. De eerste bijeenkomst staat gepland op dinsdag 13 oktober. Het thema voor deze avond is: Welke impact heeft corona op mensen met dementie?

Heeft u dementie of bent u mantelzorger voor iemand met dementie en wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom het Alzheimer Café Overbetuwe? Laat het ons weten, zodat we ook u kunnen voorzien van de nieuwsbrief!

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden voortaan plaats op de tweede dinsdag van de maand in Basisschool Stap voor Stap, Kruisakkers 3 in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals koffie en thee.

U dient zich vooraf aan te melden met uw naam, mailadres én uw telefoonnummer. Meer informatie en aanmeldingen via alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl."

Meer berichten