Logo gemeentenieuwsonline.nl

Avond over vormselproject

BETUWE - In het najaar van 2020 zal worden gestart met het vormselproject in de parochie H. Maria Magdalena. De voorbereiding op het H. Vormsel is bestemd voor leerlingen die in het eerste jaar van de middelbare school zitten.

De voorbereiding begint na de herfstvakantie en bestaat uit een aantal bijeenkomsten. De voorbereiding wordt na de toediening van het sacrament van het H. Vormsel met Pinksteren, afgesloten met een activiteit. Voor een belangrijk deel wordt gewerkt in kleine groepjes onder leiding van de leden van de werkgroep.


Ouders en aanstaande vormelingen zijn van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 22 september van 19.00 tot 20.30 uur in ontmoetingscentrum De Hoeksteen aan de Pr. Irenestraat 58 in Elst.

Deze avond krijgen kinderen en ouders informatie over wat het H. Vormsel inhoudt en hoe het programma van de voorbereiding in elkaar steekt. Aan het einde van de avond kan het kind zich inschrijven voor deelname aan de voorbereiding. Later tijdens de voorbereiding maken de kinderen zelf een definitieve keuze om het sacrament van het H. Vormsel te ontvangen.

Aanmelding kan via het secretariaat van parochie H. Maria Magdalena, 0481 451371 (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur) of via een e-mail aan: secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl, tot uiterlijk vrijdag 18 september.

Meer berichten