Logo gemeentenieuwsonline.nl
Presentatie avond Theater De KiK. (foto: Rita Kosman)
Presentatie avond Theater De KiK. (foto: Rita Kosman) (Foto: )

Start theater- en filmseizoen in Theater De KiK

ELST - Tijdens de jaarlijkse presentatie avond in Theater De KiK werd het theater-en filmprogramma voor de komende maanden bekend gemaakt.

Vrijwilligers in de theaterzaal en geïnteresseerden thuis (via Livestream) konden de presentatie van het programma volgen. Diezelfde avond startte de voorverkoop van kaarten voor ‘Vrienden van Theater De KiK’.

Kaartverkoop

Inmiddels kan iedereen kaarten bestellen. Het programma is te vinden op de website van Theater De KiK (www.theaterdekik.nl).

Twee voorstellingen per avond

Per voorstelling zijn er vijftig plaatsen in de theaterzaal beschikbaar. De meeste artiesten treden twee keer per avond op, om 19.00 en om 21.00 uur. Als alle zaalkaarten voor beide voorstellingen uitverkocht zijn, bestaat de mogelijkheid een V-ticket te bestellen en thuis mee te kijken. Maar natuurlijk wordt al het publiek het liefst ontvangen in Theater De KiK zelf.

Er zijn nog kaarten te bestellen voor dit afwisselende programma van cabaret, toneel, film en muziek. Voor informatie bezoek de website van Theater De KiK (www.theaterdekik.nl) of kom gezellig langs om kaarten te bestellen. Theater De KiK, Dorpsstraat 39, (achter de Hema).

Meer berichten