Logo gemeentenieuwsonline.nl
Meester Tom Polkamp. (foto: Schoolfotograaf)
Meester Tom Polkamp. (foto: Schoolfotograaf) (Foto: )

Verhalen over meester Tom Polkamp

OOSTERHOUT - Op vrijdag 2 oktober aanstaande viert basisschool SamSam het afscheid van meester Tom Polkamp. Door de maatregelen rondom Covid-19 vieren we het bescheiden, maar we hopen dat het op meester Tom niet minder indruk zal maken.

Ruim veertig jaar heeft hij op de Sint-Leonardus en daarna SamSam gewerkt, waardoor meerdere generaties les van hem hebben gehad. Zijn bekende stemgeluid en zijn humor zal nog bij menigeen herinneringen oproepen. We willen hem graag hierin laten delen en doen dan ook een oproep aan alle oud-leerlingen en -ouders van meester Tom; Heeft u leuke verhalen, foto's en/of anekdotes? Stuurt u deze dan naar tommetpensioen@yahoo.com. We bundelen deze tot een mooi boek dat we hem cadeau willen doen bij zijn afscheid. Vergeet hierbij niet uw (meisjes)naam te vermelden en wellicht een foto van toen om de herinneringen ook bij meester Tom weer goed op zijn netvlies te krijgen.

Op 2 oktober zal Tom 's morgens alle klassen rondgaan waarbij de kinderen toneelspel en liedjes laten horen en zien. Daarna zal Tom in een open wagen een klein rondje rijden door het dorp, waarbij ouders, leerlingen en ex-leerlingen de gelegenheid krijgen hem toe te zwaaien. 's Middags zal Tom mooie verhalen delen met oud-collega's en daarna zal het huidige schoolteam Tom nog in het zonnetje zetten. Op dat moment willen we ook het boek aanbieden met de verhalen en anekdotes van meer dan veertig jaar lesgeven in Oosterhout. We hopen dan ook op veel reacties op tommetpensioen@yahoo.com!

Meer berichten