Logo gemeentenieuwsonline.nl
Auteur Inge Smale met haar boek 'Toen was Toen en Nu is Nu'
Auteur Inge Smale met haar boek 'Toen was Toen en Nu is Nu' (Foto: )

Hoe je oude patronen doorbreekt

ANDELST/HEMMEN - Misschien herken jij dat ook. Je komt steeds weer in die lastige situatie, waarin je gewoon geen ‘nee’ kunt zeggen. Je komt steeds opnieuw dezelfde soort mensen tegen, die je zo lastig vindt. Voordat je het doorhebt, heb je al gereageerd en zit je in een vervelende discussie of ruzie. Het lijkt er wel op dat de dingen jou soms gewoon overkomen.

Het goede nieuws is dat we allemaal in meer of mindere mate last hebben van bepaalde patronen en overtuigingen die ons belemmeren in ons leven. Nog beter nieuws is dat je deze overtuigingen kunt ontmantelen en patronen kunt doorbreken wanneer jij dit wilt.

Inge Smale uit Andelst beschrijft in haar boek ‘Toen was Toen en Nu is Nu’ op een heldere, persoonlijke en praktische wijze hóe jij dit doet, hoe jij onderscheid maakt tussen toen en nu. Hoe je zelf achter het stuur van jouw leven gaat zitten, zodat jij op je sterfbed geen spijt hebt van wat je allemaal niet hebt gedaan en van het leven dat je niet hebt geleefd. Omdat het gevoel ‘ik ben oké’ niet te koop en ook niet te verdienen is, hoe hard je ook werkt en hoeveel rijkdom je ook vergaart.

Ben je vastgelopen door een burn-out, een echtscheiding, een ontslag of door iets anders én heb je de moed om daar zelf je verantwoordelijkheid voor te nemen? Op www.ingesmale.nl lees je meer over dit boek dat Inge lanceert op 10-10-2020 in de Pannenkoekenboerderij in Hemmen.

Meer berichten