Logo gemeentenieuwsonline.nl
Michael Huygen en Wijnte Hol. (foto: Ineke Janssen)
Michael Huygen en Wijnte Hol. (foto: Ineke Janssen)

Clubkampioenschappen TVHA

HERVELD - In drie weken tijd organiseerde TVHA zijn clubkampioenschappen dubbel én mix. Naast de mooie wedstrijden was er ook veel aandacht voor de coronamaatregelen.

In de kantine staan de tafels - met vier stoelen per tafel - ruim opgesteld, en de looproutes staan er duidelijk aangegeven. Op het grote terras werd iedere vierkante meter gebruikt, zodat alle spelers en bezoekers 1,5 meter ruimte kregen om naar de wedstrijden te kijken. Wethouder Wijnte Hol kwam op de finaledag ook even polshoogte nemen, en overhandigde TVHA-voorzitter Michael Huygen dit grote spandoek.
Zelfs op de regenachtige finaledag, kon iedereen - onder de overkapping én een vijftal tenten - genieten van de mooie finales.
TVHA is weer volop in actie, en er klaar voor om tijdens de KNLTB-competitie teams van andere verenigingen te ontvangen op het mooie tennispark in Herveld-Andelst.
Meer info over deze gezellige vereniging staat op www.tvha.nl.

Bericht insturen?

Ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Vervolgens klikt u op: 'Nieuws insturen'. De rest wijst zich vanzelf. Heeft u vragen? Belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u uiteraard graag verder.

Meer berichten