Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geslaagde clubkampioenschappen bij De Stuw

DRIEL - Afgelopen week hield tennisvereniging De Stuw uit Driel haar jaarlijkse clubkampioenschappen enkelspel en mixed dubbelspel. Normaal gesproken wordt dit evenement aan het begin van het tennisseizoen in maart gehouden maar dat ging vanwege het coronavirus niet door.

Het werd een prachtige tennisweek waarin meer dan vijftig clubleden de strijd aangingen met elkaar. Er werd gespeeld in verschillende niveaugroepen zodat er veel spannende partijen te zien waren. Ondanks de Corona maatregelen was het terras bij de club alle avonden en op de slotdag goed bezet. Op de finaledag werd het publiek naast tennis ook getrakteerd op een BBQ en een DJ.

Voor TV De Stuw was deze mooie week het bewijs dat de club weer op de weg terug is. Na een aantal mindere jaren neemt het ledenaantal momenteel sterk toe en blijkt het animo te groeien om iets voor de club te gaan doen. Het bestuur van de club heeft plannen het park in de komende maanden een stevige opknapbeurt te geven.

Maar voor het zover is wordt in de eerste week van oktober het clubkampioenschap dubbelspel georganiseerd. Verder is er een initiatief om, via het landelijke Old Stars programma, niet sportende senioren in beweging te krijgen aan de hand van begeleidende activiteiten.

Meer informatie hierover staat binnenkort op www.tvdestuw.nl.

Meer berichten