Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gymmen en spel- en sportinstuif in Valburg

VALBURG - Zaterdag 12 september houdt Recreatieve Sportvereniging Valburg (RSVV) een spel- en sportinstuif voor peuters, kleuters en jeugd tot 12 jaar.

Leden en niet-leden zijn tussen 10.00 - 12.00 uur welkom om lekker te komen klimmen, klauteren en spelen in sportzaal 't Kriekske (Stationstraat 20, Valburg). Tussendoor is er tijd voor een kleine versnapering. Vooraf opgeven is niet nodig.

In de week van 7 september start het nieuwe sportseizoen en zullen alle lessen weer beginnen. RSVV is een kleine en gezellige sportvereniging voor jong en oud. Recreatief sporten in een ongedwongen sfeer is het uitgangspunt. In groepsverband worden wekelijks verschillende sportlessen gegeven voor peuters en kleuters (gym), jeugd (gym en volleybal), (jong-) volwassenen (bodyfit high-impact en volleybal) en senioren (bodyfit low-impact). Voor meer informatie: www.rsvv-valburg.nl.

Iedere zaterdagochtend worden gymlessen verzorgd voor peuters-kleuters en jeugd tot 12 jaar. Onder begeleiding van een enthousiaste juf worden diverse spel- en sportactiviteiten aangeboden, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om vrijblijvend twee proeflessen te komen volgen! Voor meer informatie kan men mailen naar secretaris.rsvv@gmail.com.

Meer berichten