Logo gemeentenieuwsonline.nl
Miep.
Miep. (Foto: )

Dierengeluid Lieve kleine Miep

HETEREN - Op 14 juli, een paar weken later dan de andere eendenkuikens, is Miep geboren. Miep was redelijk groot toen die geboren was, maar hij was ook heel bang. Omdat Miep 'te laat' uit het ei is gekomen ,was hij het laatste eendenkuiken en was dus alleen...

Een kuiken moet niet alleen zijn maar hij was gewoon te jong om op de eenden wei te gaan. Hij heeft nu nog steeds geen vleugeltjes dus hij is nu nog steeds te klein en te jong om naar buiten te gaan met de rest van de eenden.

Miep had voor de eerste twee weken nog geen naam, maar nu hebben we onze lieve kleine Miep. Miep is nu al ongeveer twee weken op de boerderij en moet dagelijks geknuffeld worden, juist omdat die geen andere eenden om zich heen heeft.

Miep wordt dus dagelijks door de vrijwilligers geknuffeld en word ook met hem gespeeld. Hij is wel groot geworden in de afgelopen weken en hij krijgt langzaam ook lange nagels. Toch is Miep een lieve, schattige eend.

Als je Miep eens wilt vastpakken, dan ben je altijd welkom. Miep vindt het leuk als je langskomt en met hem gaat knuffelen. Miep is altijd blij om iemand nieuws te zien. De kinderboerderij is elke dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Je bent altijd welkom en Miep ziet je ook heel graag.

Meer berichten