Logo gemeentenieuwsonline.nl
Deelnemers met hun mondkapjes. (foto: Mark Rooijakkers)
Deelnemers met hun mondkapjes. (foto: Mark Rooijakkers)

TVHA weer volop in bedrijf

HERVELD - Na de stapsgewijze opbouw van de tennisactiviteiten, is op vrijdagavond 31 juli voor de eerste keer de tenniskantine weer geopend. De laatste maanden was er steeds meer activiteit op de banen van TVHA.

Eerst mocht alleen de jeugd komen tennissen, daarna ook de senioren. De lessen begonnen weer, en ook onze vele zomerleden liepen netjes volgens de looproutes van parkeerplaats naar tennisbanen. Al die tijd was de kantine dicht, maar sinds 31 juli is die weer geopend. Ter voorbereiding daarop is de anderhalve-meterregel door de barcommissie omgezet naar duidelijke aanwijzingen voor alle bezoekers.

Binnenkort starten de clubkampioenschappen én de KNLTB-competities, dus vond het TVHA bestuur het een goed idee om eerst een testavondje te organiseren. Op deze testavond werden vier dames en vier heren gevraagd om met én tegen elkaar (conform het inmiddels bekende TVHA-Masters concept) een aantal sets te spelen. En omdat de kantine voor het eerst weer open was, werden natuurlijk alle leden uitgenodigd om te komen kijken naar de wedstrijden én meteen de nieuwe corona-regels te testen. De wedstrijden waren spannend, en de corona-regels werden goed toegepast. Met een persoonlijk bierviltje – je kon jouw eigen naam erop noteren – reserveerde je jouw plek aan de tafel, en kon iedereen goed zien welk drankje van wie was. Bij de prijsuitreiking kregen alle spelers en speelsters een mondkapje met TVHA Masters-logo cadeau. Een leuk aandenken aan deze mooie tennisavond. TVHA gaat weer volle bak vooruit, maar wel met duidelijke regels mbt de gezondheid van spelers en bezoekers.

Meer berichten