Logo gemeentenieuwsonline.nl
Blotevoetenwandelaars. (foto: De Bastei)
Blotevoetenwandelaars. (foto: De Bastei)

Blotevoetenwandeling

NIJMEGEN - Zaterdag 8 augustus start om 10:15 uur een struintocht bij De Bastei, Waalkade 83 / Lange Baan 4.

Op blote voeten lopen is inmiddels een bekend fenomeen en geliefde actieve bezigheid geworden. Veel wandelaars trekken eropuit met blote voeten. Een blotevoetenwandeling is veel meer dan een ochtendwandeling of natuurwandeling. Nog meer dan bij een gewone struintocht draait alles om contact en het besef van alles wat om je heen is.

"We lopen een korte struintocht van ongeveer drie kilometer in de Stadswaard. Tijdens de wandeling voeren we met elkaar een aantal opdrachten uit en struinen we samen door de riviernatuur. Tip: Neem een rugzakje met een flesje water, een handdoekje, fruit en regenkleding mee (bij regenachtig weer); smeer als voorbereiding je voeten dun in met vaseline." De begeleiding wordt verricht door Annelies van den Bogert en Marinus Behrens. Meer informatie en aanmelden: debastei.nl/agenda.

De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 3297070. Voor meer informatie: www.debastei.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>