Logo gemeentenieuwsonline.nl

Heteren on the beach

HETEREN - De komende vakantieweken kan er volop gesport worden en is het tijd voor chillen in Heteren. Iedereen is welkom op het Chill-coronal-strand bij jongerencentrum Heteren.

Door samenwerking van diverse organisaties is het gelukt om binnen enkele weken een drie weken durend programma te maken. Het strand is er klaar voor. Er is 40m3 zand op het pleintje voor het jongenrencentrum gestort en met de vele (jongeren)handen tot een zand-sport-strand veranderd.

Alle sportactiviteiten zijn coronaproof. Op maandagavond kan iedereen komen strandbootcampen. Allereerst zijn de kinderen aan de beurt, daarna de (jong-)volwassenen.

Op dinsdagdavond is er tijd voor strandbadmintonnen onder leiding van BC Zetten. Afhankelijk van het aantal aanwezigen kunnen er enkel- en dubbelspelen gespeeld worden.

Op woensdagavond is het tijd voor beachvolleybal onder leiding van Toesj. Men kan zich als team opgeven maar ook individueel komen.

De donderdagavond is voor voetvolleybal. SDOO heeft de leiding en ook hier geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Alle avonden starten om 19.00 uur.

Tenslotte is het op vrijdag tijd voor echt chillen. Lekker film kijken op het strand. Dit start om 20.30 uur. Iedereen denkt uiteraard zelf goed na over de 1,5 meter afstand. Er is een ligweide waar met een drankje gekeken kan worden naar de sportprestaties. Want dat is de bedoeling van alle betrokken: iedereen kan elkaar ontmoeten in deze bijzondere tijd, zeker in Heteren! Opgeven kan via een mail naar chillcoronastrand@gmail.com.

Meer berichten