Logo gemeentenieuwsonline.nl
Elvis. (foto: Idil)
Elvis. (foto: Idil) (Foto: )

Dierengeluid Onze eigen Elvis

HETEREN - Iedereen heeft zijn eigen huisdier, de Kinderboerderij Overbetuwe heeft er ook een. Geen hond, geen kat, wij hebben Elvis een Kaapse eend. Elvis is een van de dieren die altijd al een naam had, ook komt hij graag naar je toe komt, hij is niet bang en loopt achter je aan. Hij heeft niet echt zijn eigen plekje maar vind het geweldig hier.

Omdat Elvis vrij rondloopt komt hij graag naar het voerhok en wacht voor de deur op zijn eten. Hij wordt met de andere wilde eenden gevoerd, zij krijgen een schep brood, maar omdat Elvis niet bang is voor jou komt hij naar jou toe als hij nog meer eten wil hebben. Soms krijgt hij meer brood en soms ook niet. Elvis gedraagt zich soms als een hond, als je tegen hem zegt dat hij mee moet komen, komt hij mee, als je hem vraagt om te wachten doet hij dat ook en hij vangt zijn brood als een hond als je het naar hem gooit.

Elvis is degene die je ontvangt als je binnenkomt, hij vindt iedereen leuk en komt kijken als je er bent. Hij heeft niet zo veel te vertellen als andere dieren maar je ziet aan zijn gedrag dat hij je leuk vindt. Elvis blijft lachen en is ook vrolijk als jij der ook bent. Elvis en de andere dieren zien je graag langs komen tussen 10.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten