Dierengeluid bij de geiten
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kiki & Kaat. (foto: Jasmin)
Kiki & Kaat. (foto: Jasmin) (Foto: )

Dierengeluid bij de geiten

HETEREN - Als jullie al eens langs zijn gekomen op de kinderboerderij bij de camping Landgoed Overbetuwe dan hebben jullie Kiki & Kaat wel eens gezien of gehoord. Kiki & Kaat zijn onze geiten, Kaat is ongeveer één jaar oud en Kiki is drie maanden oud.

Kiki is op de kinderboerderij geboren, maar van Kim een andere geit. Zij is helaas naar Duitsland gebracht en Kiki is bij Kaat achtergebleven. Zij hebben het heel goed samen, Kaat heeft Kiki geaccepteerd en zorgt nu voor haar. Als je bij hen de stal binnen loopt komen ze gelijk naar je toe, ze vinden jou heel interessant. Ze zijn benieuwd en willen graag weten wat je gaat doen.

Elke keer dat Kiki en Kaat naar buiten mogen zijn ze heel blij, ze kunnen uit hun hok en even rondlopen. Ze vinden het heel leuk om buiten gras te eten, als we met hen van de stal naar buiten lopen naar hun veld stoppen ze bij elk stukje gras en willen het eten.

Kaat is nog redelijk jong om voor Kiki te zorgen, maar ze zorgt ervoor dat het goed met Kiki gaat. Soms is Kaat niet even lief tegenover Kiki maar je ziet wel dat ze het samen heel goed hebben. Vaak liggen ze vlak naast elkaar in hun hok maar ook buiten. Kaat deelt niet altijd graag maar ze zijn altijd samen.

Je kan altijd tussen 10.00 tot 16.00 uur langskomen. Je bent altijd welkom en we vertellen graag over de dieren.

Meer berichten