Huiskamer van Elst kan gezien worden
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Huiskamer van Elst kan gezien worden

ELST - Nog steeds maakt het coronavirus het onmogelijk ontmoetingsmomenten te organiseren, zoals voor de crisis, in de Bibliotheek in Elst gebruikelijk was. Ondertussen zorgt de organisatie voor acties, zodat in ieder geval met bezoekers en belangstellenden van de Elster Huiskamer, de verbinding blijft bestaan.

Het bestuur zoekt wel naar mogelijkheden voor een verantwoorde herstart, zodat bezoekers elkaar weer kunnen ontmoeten. Zolang de 1,5 meter-maatregel van toepassing is blijft het lastig om bezoekers samen te brengen. Ook is het niet eenvoudig de zo gebruikelijke gezelligheid tijdens een Huiskamerochtend te garanderen.

Ondertussen wordt gewerkt aan het vergroten van de herkenbaarheid. Recent is een beachvlag en een roll-up banner aangeschaft zodat bij toekomstige activiteiten meer zichtbaar wordt dat het hier om een activiteit van de Huiskamer van Elst gaat. Dit is mede mogelijk gemaakt met de opbrengst van de waardecheques van Overbetuwe Doet. Meer informatie over de Huiskamer van Elst is te lezen op www.huiskamervanelst.nl.

Meer berichten