Chill Corona Strand in Heteren
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jongeren van Heteren. (foto: Benny Voorn)
Jongeren van Heteren. (foto: Benny Voorn) (Foto: Benny Voorn)

Chill Corona Strand in Heteren

HETEREN - Door corona gaan mensen minder op vakantie. Voor de inwoners van Heteren worden er diverse corona activiteiten georganiseerd: Roosje van Heteren, Chill Corona Strand, de Stenen Creatiecirkel en Drie Wandelbankjesroutes.

De jongeren van Heteren maken dit strand mogelijk. Ze krijgen hierbij hulp van de Dorpsraad, Heteren Sociaal, Jongerencentrum Heteren, Forte Welzijn, Hedwigh’s Bootcamp en de voetbal- en volleybalvereniging. Er is 40 kub zand nodig om een mooi zandstrand te maken. Vanaf vrijdag 24 juli tot en met zaterdag 15 augustus vinden er iedere avond activiteiten plaats. Deze zijn gratis toegankelijk voor jongeren vanaf 12 tot en met 65+.

Maandag Strandbootcamp: push-ups, squats..., maar ieder op zijn eigen niveau. Probeer dit uit met lekkere work-out muziek. Strandbadminton op dinsdag: eigenlijk net zo als op de camping: 2 tegen 2, een lekker potje badmintonnen. Beachvolleybal is op woensdag: de perfecte strandsport voor man of vrouw, jong of oud, starter of recreatief. Op donderdag is er Voetvolley: 4 tegen 4-balletje hoog houden in het zand met muziek op de achtergrond. Chillen op vrijdag voor jongeren met film en muziek op het strand. Iedere zaterdag is er een strandpicknick. Met je picknickkleed onder je arm naar het strand, een gezinsactiviteit met hapjes uit verre vakantielanden.


Vanzelfsprekend worden bij alle activiteiten de corona richtlijnen gerespecteerd. Vandaar dat iedereen zich vooraf moet aanmelden. Geef je op voor 23 juli door een mail te sturen naar chillcoronastrand@gmail.com. Vermeld waaraan jullie mee willen doen, plus de namen en leeftijden.

Meer berichten