Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee) (Foto: Wilma Drager-Visee)

Alzheimer Café-Overbetuwe zoekt nieuwe coördinator

OVERBETUWE - Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Het Alzheimer-Café Overbetuwe is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Voor het nieuwe seizoen is het op zoek naar een coördinator.

Als coördinator van het Alzheimer Café zorg je voor de continuïteit. Je bent de spil in het team en zorgt dat ieder passende taken heeft en uitvoert. Je bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers en je vindt het leuk om mensen te inspireren en te binden aan het Alzheimer Café. De avonden verlopen volgens een vast patroon: inloop met een kopje koffie/thee, gesprek met een deskundige, pauze en gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Overbetuwe vindt iedere derde woensdagavond van de maand plaats in Elst. Spreekt deze vrijwilligersfunctie je aan, dan vragen wij van je dat je: het leuk vindt om te plannen en te organiseren; de stuwende kracht bent achter een groep vrijwilligers en professionals; een relevant netwerk hebt in de regio of het leuk vindt om dit netwerk op te bouwen; beschikt over goede communicatieve vaardigheden; samen met de werkgroep het jaarprogramma maakt; jaarlijks een begroting maakt; bereid bent ongeveer 2-4 uur per week aan deze functie te besteden?

Wanneer je interesse hebt in deze functie of op een andere manier wilt bijdragen, dan ontvangen we je reactie graag per e-mail: arnhem@alzheimer-nederland.nl. Voor meer informatie kun je ook contact op nemen met Marijke Arends, Forte Welzijn via 06 49881094.

Meer berichten