Logo gemeentenieuwsonline.nl

Elistha blikt vooruit naar nieuw sportseizoen

ELST - Met een aparte periode achter de rug met geen lessen en buitenlessen, richt gymnastiekvereniging Elistha de blik vast vooruit op het nieuwe sportseizoen. De vereniging is dringend op zoek naar iemand met de juiste papieren die het leuk vindt om de volwassen turngroep les te gaan geven op de donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

Het is een enthousiaste groep met verschillend niveau maar zeer leergierig! Tevens komen we graag in contact met gediplomeerde trainers voor freerunning en (recreanten) turnen. Elistha heeft nog wat ruimte in het rooster voor lessen. Meer informatie staat op www.elistha.nl onder vacatures of mail naar info@elistha.nl.

Het bestuur bestaat al een tijd uit vier enthousiaste vrijwilligers, die er graag bestuursleden bij willen hebben om het vele werk wat lichter te maken; vier bestuursleden is echt te weinig voor een grote vereniging en zaken blijven nu helaas noodgedwongen liggen.

'Vindt u het belangrijk dat uw kind kan sporten en vindt u het leuk om mee te denken over allerhande zaken die binnen een vereniging spelen, kijk dan op www.elistha.nl onder vacatures. We zoeken ook mensen met juridische achtergrond (contract nakijken), financieel (kascontrole), maken van nieuwsbrief, opleidingscoördinator, incidenteel beschikbaar stellen van een aanhanger voor vervoer van materiaal, et cetera). Vindt u het leuk om die kennis met het bestuur te delen op het moment dat dat nodig is? Het zal hooguit een paar uur per jaar kosten, maar wij zijn erg blij met alle vormen van back-up!

Laat uw interesse weten via info@elistha.nl. We komen graag met u in contact. of kijk op www.elistha.nl onder vacatures."

Meer berichten