Dierengeluiden op de Eendewei
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eenden die wachten voor hun eten. (foto: Jasmin)
Eenden die wachten voor hun eten. (foto: Jasmin) (Foto: )

Dierengeluiden op de Eendewei

HETEREN - Het is weer zo ver, het is mooi weer en de kippen en eenden op de kinderboerderij zijn weer buiten. Ze hebben altijd zin in eten en zouden het leuk vinden als jij ook zou langskomen.

Iedere ochtend bij de kinderboerderij hoor je de dieren meteen, ze hebben namelijk honger en zijn blij om je weer te zien. Ook al is het aan het regenen zijn de dieren altijd blij wanneer er bezoek is. De eenden hoor je het allereerste wanneer je bij de kinderboerderij aankomt, elke ochtend en natuurlijk ook in de middag. Net als andere dieren willen ze graag aandacht, maar vooral voedsel.

Elke keer wanneer je het eenden hok binnenloopt staan ze in een cluster voor de deur op jou te wachten, ze willen zo snel mogelijk eten. Ze zouden buikpijn moeten krijgen van hoe snel ze aan het eten zijn, maar ze doen het elke dag weer. Het zijn heel nieuwsgierige diertjes die jou ook herkennen, zeker als je er regelmatig bent en ook als je voor hun doet, zoals bij het schoonmaken komen ze naar je toe en kijken ze naar wat je aan het doen bent.

Als jij de geluiden ook wil horen en zien hoe het gaat met de dieren gaat, kan je altijd tussen 10.00 tot en met 16.00 uur langskomen. Om deze tijden krijgen de dieren ook eten, maar ze laten wel weten dat ze al om 3.00 uur honger hebben. Je bent altijd welkom en we vertellen graag over de dieren.

Meer berichten