Logo gemeentenieuwsonline.nl
Heerlijke kersen, blije gezichten. (foto: Bert Slootweg)
Heerlijke kersen, blije gezichten. (foto: Bert Slootweg) (Foto: )

Kersen eten in coronatijd bij de Zonnebloem

HETEREN - "Toen we afgelopen herfst het programma 2020 voor de Zonnebloem, Heteren aan het maken waren, stond de datum van 23 juni vast. Al vele jaren op rij gaan we in juni naar de familie Timmer in Randwijk om daar te genieten van heerlijke kersen. Een jaar zonder kersen kan dan ook eigenlijk niet."

"Als onze gasten dan niet naar de kersen kunnen gaan dan komen de kersen toch naar de gasten. En dat gebeurde op de 23ste. De zakjes met lekkers bij de familie Timmer opgehaald en die vervolgens met het voltallige bestuur bij de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem in Heteren thuis bezorgd. Het leverde weer vele blij verraste gezichten op en de mensen zijn dankbaar dat we in deze tijd aan hen blijven denken.

De penningmeester was het ook helemaal eens met deze actie ondanks dat het best wat kostte. Maar hij had de opbrengst van de loterij in zijn achterhoofd. Vanaf dit jaar gaat bijna de hele opbrengst van de verkoop van loten naar de betreffende afdeling. Dan moeten die loten wel verkocht worden natuurlijk. Andere jaren was u gewend om rond deze tijd een vrijwilliger van de Zonnebloem aan de deur te krijgen om u een lot te verkopen. Dat zal dit jaar zo goed als niet gebeuren, dat vinden we nog niet verantwoord. Maar we maken het u gemakkelijk. De penningmeester heeft een eigen online-verkooppagina aangemaakt en daar kunt u toch een lot kopen, het wijst zich vanzelf. De webpagina van onze penningmeester is: www.zonnebloem.nl/loten/p/bertslootweg

Alvast heel veel dank voor het kopen van een lot; het maakt het ons mogelijk om dergelijke acties als nu met de kersen voor onze gasten te blijven organiseren."

Meer berichten