Logo gemeentenieuwsonline.nl
Actie nr. 4 Huiskamer van Elst. (foto: Hester van Aalst)
Actie nr. 4 Huiskamer van Elst. (foto: Hester van Aalst) (Foto: )

De Huiskamer van Elst blijft verbinden!

ELST - De Huiskamer van Elst heeft opnieuw een leuke actie uitgezet, gericht op verbinden en op verbonden blijven met haar bezoekers. Zolang de Huiskamer van Elst nog niet open mag, wordt er door ludieke acties contact onderhouden met de bezoekers, welke op een zg contactenlijst staan.


Actie nummer 4 heeft als thema: 'Schrijf eens een kaartje naar elkaar'. In een enveloppe hebben de mensen een setje vrolijke kaarten ontvangen met daarbij een pen met het logo van de Huiskamer erop. Ook zit in de enveloppe een tweetal puzzels; een woord zoeker en een tekening met hierin allerlei spreekwoorden verstopt. Diegene die de meeste spreekwoorden weet te vinden, gaat verrast worden met een leuke attentie.

De vorige acties waren een vrolijke kaart en Kaaps viooltje, een tas met fruit en het aanleveren van een favoriet recept voor het kookboek, die in oktober zal worden uitgegeven. Ook is er frequent telefonisch contact met de bezoekers, door de vrijwilligers. Een veelgehoorde vraag is: "Wanneer gaat de Huiskamer weer open? We missen het zo ontzettend!".

"Zolang de 1,5 meter een maatregel is, kunnen we helaas nog niet open, we zoeken wel naar alternatieven. We hopen dat een van de uitbaters in Elst, zijn terras voor een paar uurtjes beschikbaar wil stellen. Deze doelgroep heeft zo hard het sociale contact en ontmoeting nodig! U kunt contact opnemen met: Hester van Aalst 06 12465542. Wilt u ons volgen? Dat kan! We hebben een Facebookpagina en ook een website: www.huiskamervanelst.nl Mailen kan naar: info@huiskamer.nl."

Meer berichten