Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jacqueline Aronson.
Jacqueline Aronson. (Foto: pr)

Benefietavond: Steun Theater De KiK!

ELST - Op zaterdag 4 juli organiseert Theater De KiK een benefietavond. Een avond vol muziek, dans, toneel en theater!


Het doel van de avond is zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat Theater De KiK behouden blijft voor de Overbetuwe. Er is een fantastisch programma samengesteld met professionele toppers en aanstormende talenten! En dat allemaal uit Overbetuwe en omgeving.

Musicalartiest
Eén van de deelnemers tijdens de benefietavond is Jacqueline Aronson, zij volgde naast haar dansopleiding de Akademie voor Kleinkunst en ontwikkelde zich als musicalartiest. Ze speelde in grote produkties van Stage Entertainment zoals Cats, Sister Act en Ciske de Rat. Ze is allround musicaldocent aan de Nederlandse Musical Akademie en eind juli studeert ze af als Vocal Coach bij Vocal Center.

Het is nu noodzaak om in actie te komen! Het wordt een unieke avond vol muziek, toneel, dans en prachtige teksten. Koop kaartjes (15,00 euro) voor deze avond via de website: https://theaterdekik.nl/benefietavond/ en steun Theater De KiK.

Maximaal 51 bezoekers

"Door de coronamaatregel van 1,5 meter afstand passen er nog maximaal 51 bezoekers in onze theaterzaal (in plaats van 148). Veel evenementen zijn de afgelopen weken geannuleerd en de horeca-inkomsten zijn laag. Omdat de verwachting is dat deze maatregel zeker nog een aantal maanden zal gelden zullen onze inkomsten voorlopig onvoldoende zijn om alle kosten te dekken. We zouden dit jaar ons tienjarig jubileum vieren!"

Aanvang voorstellingen om 19:00 en 21:00 uur in Theater De KiK in Elst. Meer info staat op www.theaterdekik.nl.

Meer berichten