Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorbeeld houten speeltoestel.
Voorbeeld houten speeltoestel. (Foto: )

Initiatief Overbetuwe Doet Dorpsvereniging Hemmen Houten speeltoestel speeltuin Hemmen

HEMMEN - Dorpsvereniging Hemmen organiseert maandelijks activiteiten, veelal in het mooie Hemmen. Leden én niet-leden kunnen hieraan altijd meedoen. "Voor de kleintjes onder ons zijn er echter niet veel activiteiten. Daarom willen wij ons in deze ronde OverbetuweDoet sterk maken voor het realiseren van een houten speeltoestel in de speeltuin Hemmen."

Er wordt veel gewandeld in Hemmen. In de weekenden en in vakanties kiezen veel ouders en grootouders ervoor om met hun (klein)kinderen te gaan wandelen door het mooie Hemmen en omgeving. Als jongere (klein)kinderen mee wandelen, eindigt de wandeltocht heel vaak in de speeltuin. En hoe leuk is het dan om daar nog even spelen en te klauteren en bijvoorbeeld net te doen alsof je een tractor bestuurt. "Daarom willen we proberen om met uw donatie(s) zoveel te sparen dat we een houten tractor, eventueel met aanhanger, kunnen laten plaatsen. Een soortgelijk exemplaar ziet u op de foto. Lukt dat niet, dan is er ongetwijfeld een mooi alternatief houten speeltoestel te bedenken. Uiteindelijk hopen we dat het mogelijk is om voor of tijdens de herfstvakantie het speeltoestel te laten plaatsen. Lukt dat niet, dan natuurlijk zo snel mogelijk erna.

"Vindt u dit ook een leuk initiatief? Dan vragen wij u om uw waarde cheque Overbetuwe Doet te doneren aan dit leuke initiatief. Dit kunt u doen via de site van Overbetuwe Doet, maar u kunt uw check ook afgeven bij Henk Maalderink, Kerkplein 6 in Hemmen, of bij Ingrid den Braasem, Brittanjesingel 48 in Zetten (respectievelijk voorzitter en secretaris). Schrijft u op de waardecheque voor welk initiatief u doneert?"

Meer berichten