Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tijdens een vrijdagochtendwandeling. (foto: Wilko)
Tijdens een vrijdagochtendwandeling. (foto: Wilko) (Foto: )

Wandelgroep Get 2gether

HERVELD - Vrijdag 19 juni start wandelgroep Get 2gether, na ruim drie maanden, weer met de tweewekelijkse wandeling door de Overbetuwe. Men kan kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer.


De groep wandelt volgens de richtlijnen van het RIVM, 1,5 meter afstand. Om verspreiding van en besmetting met het coronavirus te voorkomen, is het belangrijk dat je je hieraan houdt. Blijf thuis bij griepverschijnselen. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes. Bij de inschrijftafel de stempelkaart op de tafel leggen of gepast betalen. Op de tafel staat desinfecterende handgel. Maximaal aantal is dertig personen voor beide afstanden, bij meer deelnemers, worden de wandelaars in twee groepen gedeeld en vertrekt de tweede groep 10 minuten later. Tot de kantine weer open is, verzamelt men vanaf 9:00 uur op de parkeerplaats van de sportkantine aan de Zandakkers 43 in Herveld. Vertrek 9:30 uur.

Een eventuele tweede groep vertrekt om 9:40 uur. Na afloop koffie/thee met wat lekkers op de parkeerplaats. Kosten voor de 5 kilometer inclusief koffie/thee met wat lekkers na afloop 2,50 euro en voor de 10 kilometer betaalt men inclusief het bekende opkikkertje met wat hartigs onderweg en koffie/thee met wat lekkers na afloop 3,50 euro.

Get 2gether hoopt ondanks deze regels, weer op mooie en gezellige wandelingen. Voor info neem contact op na 16:00 uur met Wilko op: 06 18194595.

Meer berichten