Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dit willen we in onze tuin. (foto: Suzan)
Dit willen we in onze tuin. (foto: Suzan)

Dierengeluiden Cheques voor de vlindertuin

HETEREN - Ondanks de coronacrisis zijn wij met het aanleggen van de vlindertuin aan de Uilenburgsestraat in Heteren doorgegaan, waar we konden. De geitenwei was af, maar omdat we die lelijke ijzeren hekken wilden vervangen door mooie houten hekken, moet er nu weer wat aan de afsluiting van de geitenwei gedaan worden.

De vaste planten die we wilden kopen en poten kon niet doorgaan omdat de leverancier gesloten was, dus zaaien. Het project op de school moest ook afgeblazen worden omdat de kinderen niet meer naar school mochten. We hebben nu zoveel mogelijk gezaaide planten in de tuin staan en zullen in het najaar vroege zomer bloeiers planten, tenminste als er geen tweede golf corona komt.

Wat we wel konden doen was de paadjes met houtsnippers maken en de boom in het midden planten. Verder zal, als deze krant bij u op de mat ligt, de bank rondom de boom er staan. Deze bank is mede mogelijk gemaakt door alle cheques die we de vorige ronde van u mochten ontvangen.

Maar nu is er een nieuwe ronde van Overbetuwedoet aangebroken. Wij willen graag een sfeervolle entree maken voor de vlindertuin en hebben daar eenzelfde hek voor nodig als dat voor de geitenwei. Alleen dan een dubbel hek. Om dat waar te kunnen maken kunnen we uw cheques dus weer supergoed gebruiken. Daarom willen we u vragen uw cheque te doneren aan de vlindertuin Heteren. Doen hoor, want de vlindertuin is voor iedereen.

Al is de tuin nog niet zoals wij hem graag willen hebben, toch kunt u er gerust komen relaxen en op de bank in de zon genieten van het uitzicht.

Meer berichten