Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vaderdag, ook voor vaders die hun kind hebben verloren

REGIO - Zondag 21 juni is het vaderdag. Een beladen dag voor vaders die hun kind hebben verloren. Een dag vol herinneringen, mooie en verdrietige. Verdriet kan een eenzaam gevoel zijn. Niemand kan het van je overnemen.


Maar iemand kan er wel voor je zijn… wil er voor je zijn. Deze persoon, deze vriend of vriendin (dit kan dus ook een familielid zijn) die zich jouw verdriet aantrekt, leeft met je mee. Vriendschap is kostbaar; vriendschap is mooi. Vrienden om je heen, die er gewoon zijn als je ze nodig hebt. Misschien zelfs zonder woorden, maar wel met een soort arm om je heen. Armen, die je zullen opvangen.

Het belang van vriendschap wil stichting Make a Memory op vaderdag benadrukken met het veelzeggende lied. 'You ‘ve got a Friend' van Carole King. Net als voor moederdag heeft Make a Memory zanger/gitarist Marcel Luntungan gevraagd dit mooie lied te zingen op deze bijzondere dag voor de vaders.

"Wij zijn blij dat Marcel dit opnieuw wil doen, want we weten dat hij het belang van vriendschap op de juiste manier weet over te brengen. Via Facebook en via de websites van Make a Memory en Troost zal op zondag 21 juni dit optreden te zien en te beluisteren zijn. Wij hopen dat alle vaders (en moeders) wiens kind is overleden zullen voelen dat er op deze speciale dag ook aan hen wordt gedacht."

Meer informatie staat op: www.makeamemory.nl, www.troost.nl en www.marsmelody.nl.

Meer berichten