Logo gemeentenieuwsonline.nl
Muziekfilm over Beatles.
Muziekfilm over Beatles.

Machtig mooie muziekfilm in Theater De KiK

ELST - Sinds begin juni draaien we weer, zoals vanouds, films in Theater De KiK. Elke donderdag (middag en avond) en op vrijdagavond kun je bij ons naar de film.

In de theaterzaal zijn ruime zitplekken met tafeltjes ingericht zodat je je drankje mee de zaal in kan nemen.

De film 'After the Wedding' had in de eerste week al veel aanloop. De bezoekers van de film waren zeer positief over de ontvangst in de foyer en de creatieve manier waarop er met de 1,5 meter eisen omgegaan is. Ook waren de filmfans opgelucht dat ze eindelijk weer naar de film konden. Gelukkig is de gezellige sfeer in de foyer en de zaal behouden gebleven, was de reactie van een gast.

Afgelopen donderdag en vrijdag schitterde Antonio Banderas in het melancholische en mysterieuze ‘Dolor y gloria’. De acteur speelt vol overgave een gepijnigde filmmaker die terugblikt op zijn armoedige jeugd en zijn glorieuze carrière.

Muziekfilm over Engelse band

Komende week een vrolijke film, we vertonen een komische muziekfilm over een worstelende muzikant die als enige de teksten van de bekendste Engelse popband schijnt te kennen. Een echte aanrader dus! Voor meer informatie en kaartjes: https://theaterdekik.nl/de-kik-filmclub..

Je kunt gratis lid worden van de filmclub, daarmee ontvang je wekelijks ons aanbod van films en kan je kaartjes reserveren.

Meer berichten