Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kleutergym op het voetbalveld in Randwijk. (foto: Lotte Roos)
Kleutergym op het voetbalveld in Randwijk. (foto: Lotte Roos) (Foto: )

GV Excelsior gymt buiten!

OVERBETUWE - Sinds de meivakantie mogen we weer buiten sporten en GV heeft deze kans met beide handen aangegrepen.

De turnjeugd maakt op de maandag, dinsdag en woensdag gebruik van het sportveld van grote broer SV Excelsior. De overige jeugdgroepen en de senioren trainen op het veld van vv EMM te Randwijk. Wat zijn we blij met de mogelijkheden die beide verenigingen ons hebben gegeven en wat hebben we tot nu toe geboft met het weer!

Heb je zin om mee te doen met een van onze jeugdgroepen? Kom dan turnen op dinsdag om 16.00 of 16.40 uur of woensdag om 15.30 uur naar het terrein van SV Excelsior in Zetten. Springgym bieden we op vrijdag om 18.00 en 18.45 uur bij vv EMM in Randwijk. En ook ouder-kindgym (10.00 uur) en kleutergym (11.00 uur) starten op de zaterdagochtend in Randwijk.

De senioren kunnen voor bodyfit terecht op maandag- en donderdagochtend om 9.00 uur en op maandagavond om 20.30 uur, eveneens bij vv EMM in Randwijk.

Voor alle genoemde groepen geldt dat je twee keer vrijblijvend mag meedoen. Na deze twee proeflessen kun je als lid verder meedoen. Meer informatie omtrent het lesrooster en de coronamaatregelen staat ook op www.gvexcelsior.nl. "We stellen het op prijs als u even van te voren meldt wanneer u wilt komen (voorzitter@gvexcelsior.nl)."

Meer berichten