Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandelgroep Hemmen start nieuwe groep

HEMMEN - Na de tijdelijke stop is Wandelgroep Hemmen weer gestart met de trainingen Sportief Wandelen op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend. Het programma met oefenvormen is aangepast aan de nieuwe richtlijnen en er blijkt toch nog veel mogelijk.

De groepsgrootte is nu wel aan een maximum gebonden en dat houdt in dat de groepen op dinsdag- en woensdagochtend geen nieuwe leden kunnen plaatsen (op vrijdag beperkt plaats).

Zeker in deze tijd waarin het binnensporten nog niet kan willen we hierop graag inspelen door op dinsdagmiddag een nieuwe groep op te richten. Speciaal gericht op 60/70-plussers en/of mensen met beperkingen gaan we bewegen in de buitenlucht. Onder deskundige leiding gaan we oefeningen doen gericht op lenigheid, balans en kracht en werken ook aan loophouding en conditie. Daarnaast wandelen we in rustig tempo heerlijk door Hemmen.

We kiezen hier voor de locatie bij de pannenkoekenboerderij waar voldoende parkeergelegenheid is en we na afloop op hun terras kunnen genieten van koffie/thee en misschien wel een overheerlijke pannenkoek. Start is dinsdag 9 juni tussen 15.00 en 16.00 uur bij Pannenkoekenboerderij Aan De Linge, Molenstraat 18 in Hemmen.

"U bent van harte welkom om mee te doen, zowel dames als heren. Ook als u maar tijdelijk mee kunt doen in afwachting van het weer starten van de binnensport! Aanmelding is gewenst. Voor meer informatie zie www.wandelgroephemmen.nl of bel met 0488 454729 (Yvonne Onck).

Meer berichten