Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Weer films bij De KiK!

ELST - "De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het aanpassen van ons theater om deze geschikt te maken voor de maatregelen in verband met het coronavirus. Inmiddels zijn we zover dat vanaf 4 juni weer films kunnen gaan vertonen."

"We hebben daarvoor een andere constructie dan normaal, namelijk De KiK Filmclub. Iedereen die geïnteresseerd is in de filmprogrammering van Theater De KiK kan zich gratis aanmelden voor De KiK Filmclub via de website www.theaterdekik.nl. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de programmering en je krijgt een inlogcode waarmee je meteen de films kunt bekijken die de komende weken worden gedraaid en kaarten kunt bestellen. De films draaien we op donderdagmiddag en –avond en op vrijdagavond. We zullen geen publieke aankondigingen meer doen van de films in kranten of op sociale media. Het is dus slim om je aan te melden voor De KiK Filmclub als je op de hoogte wil blijven. Je kunt je nu al aanmelden voor De KiK Filmclub via www.theaterdekik.nl."

"Om alles veilig en volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen hebben we de veel aanpassingen gedaan in het theater. We hebben voor de theaterzaal een nieuwe 1,5-meteropstelling op de tribune bedacht. Er staan steeds 1 stoel of 2-3 stoelen (voor bezoekers uit één huishouden) naast elkaar op 1,5 meter afstand van elkaar. Tot en met juni kunnen maximaal dertig stoelen gereserveerd worden en vanaf juli 51 stoelen. Meer stoelen passen niet in de theaterzaal met de 1,5-meterregel. De rijen zijn gekoppeld aan een tijd waarop je in de zaal aanwezig moet zijn, om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk binnen komen en langs elkaar op moeten in de zaal. Verder zorgen we dat de bovenfoyer ook open is wanneer het ‘druk’ wordt en hebben we in beide foyers zitjes met 1,5 meter afstand en een plastic schermen bij de bar. Kaarten zijn vanaf 2 juni ook te koop in het theater van maandag tot en met zaterdag tot een uur voor aanvang, om rijen bij binnenkomst te voorkomen. Er is geen garderobe. Jassen mogen dus mee de zaal in."

Meer berichten