Logo gemeentenieuwsonline.nl
Elster recepten met een hart. (foto: Huiskamer van Elst)
Elster recepten met een hart. (foto: Huiskamer van Elst) (Foto: )

De Huiskamer van Elst Kookt

ELST - De volgende actie uit de koker van De Huiskamer van Elst is er één met interactie met de bezoekers. Wie mee wil doen wordt gevraagd om een favoriet recept op te zoeken en in te sturen. Dit kan op verschillende manieren: via e-mail, handgeschreven of mondeling, telefonisch doorgeven, dan wordt het genoteerd.


Het idee is ontstaan omdat er in gesprekken tussen vrijwilligers, die op dit moment telefonisch in contact staan met de bezoekers, vaak gesproken wordt over wat er gekookt gaat worden die dag. Soms worden er recepten uitgewisseld. Hoe leuk is het om gezamenlijk een receptenboek te gaan maken. Het zal een old-schoolkookboekje worden met een bonte verzameling van favoriete recepten van onze bezoekers en vrijwilligers, met illustraties van creatieve bezoekers.Van taart tot toetje, van pizza tot pasta, van zoet tot hartig, alles mag.

"We willen het kookboek in oktober presenteren tijdens ons 2,5 jarig jubileum als De Huiskamer van Elst. Schrijverij Mooi Mens uit Elst gaat het uitgeven. Mocht u ook een bijdrage willen leveren, op welke manier dan ook, laat het ons dan weten. Op deze manier blijven we verbonden en verbinden we nog meer. E-mailen kan naar info@huiskamervanelst.nl of bel naar Hester van Aalst, 06 12465542. Meer informatie is te lezen op www.huiskamervanelst.nl.

Meer berichten