Logo gemeentenieuwsonline.nl

DE-punten voor koffie voor de Voedselbank

HETEREN - Koffie is een 'luxe' product voor mensen die aangewezen zijn op de voedselbank en dat zijn er ook in Nijmegen en de Overbetuwe velen (ongeveer 700 adressen). De Lionsclub houdt daarom samen met de Voedselbank al enkele jaren een actie voor koffie en Douwe Egberts steunt deze actie.


"We zamelen waardepunten in die ingewisseld kunnen worden voor pakken koffie. Alle soorten punten van DE-koffie en Pickwick-thee zijn welkom. Douwe Egberts verhoogt het aantal gespaarde punten nog eens met 15 procent. Spaart u mee? Kijk goed in de lades en spaarpotjes waar al die waardepunten zijn gebleven en geef ze een goede bestemming. Met 500 punten geeft u iemand al een pak koffie."


"Het was de bedoeling de hele maand mei achter in de kerken een doos neer te zetten.
Echter omdat onze kerkdiensten/vieringen nu online zijn, vragen we om uw punten in te leveren via brievenbus bij: Hervormde Gemeente Heteren: A. de Wit, Dorpsstraat 12, Heteren; De Vloedschuurgemeente: Kerklaan 4a of Joke Smaling, Prinsenhof 27, Heteren; Maria Magdalena parochie: Herberg de Aandacht, Kerkplein 1, Heteren.

Maandag 20 juli gaan we tellen en worden de punten ingeleverd bij DE. We hopen dat er zo in ieder voedselpakket één of meerdere pakken koffie meegegeven kan/kunnen worden! Hoe meer punten? Hoe meer koffie!"

Meer berichten