Moederdag, ook voor de moeders die hun kind hebben verloren

Algemeen

REGIO - Zondag 10 mei is het Moederdag. Ook voor de moeders die hun kind hebben verloren. Een bijzondere dag vol herinneringen. Voor veel van deze moeders en vaders heeft stichting Make a Memory tastbare herinneringen in de vorm van foto’s gemaakt.

"Foto’s die troost bieden en helpen bij het verwerken van dit grote verdriet. Dit verdriet is zo groot, omdat zij zoveel van hun kind houden. De liefde voor hun kind wil Make a Memory op Moederdag onderstrepen door het aanbieden van een muzikale roos. De roos is de bloem van de liefde, ook van de liefde van een moeder voor haar overleden kind.

'Love, it is a flower and you its only seed'. Make a Memory heeft zanger-gitarist Marcel Luntungan gevraagd deze muzikale roos aan te bieden. Wij zijn blij dat Marcel dit wil doen. We weten dat hij met liefde voor alle moeders het mooie lied The Rose zal zingen.

Via Facebook en op de website van stichting Make a Memory zal op Moederdag, 10 mei vanaf 10.00 uur het optreden te zien zijn. Wij hopen dat alle moeders (en vaders) wiens kind is overleden, zullen voelen dat er op deze speciale dag ook aan hen wordt gedacht. Op Vaderdag zal Make a Memory via een soortgelijke actie ook aandacht besteden aan de vaders. Meer informatie staat op www.makeamemory.nl en www.marsmelody.nl."

Uitgelicht

Digitale krant