Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kersenfeest tent aan de Patrijsstraat. (foto: Kersenfeest Driel)
Kersenfeest tent aan de Patrijsstraat. (foto: Kersenfeest Driel) (Foto: )

Kersenfeest Driel afgelast

DRIEL - In verband met de landelijke maatregelen rondom het COVID-19 virus heeft de organisatie van Kersenfeest Driel moeten besluiten de feestweek in 2020 te annuleren.

Op zondag 28 juni zou het jaarlijkse Kersenfeest losbarsten in Driel. “We hadden ook dit jaar weer van alles in petto voor het dorp. Traditionele programma-onderdelen die al jaren een succes zijn, maar vooral ook weer een aantal kersverse, verrassende activiteiten”, zegt voorzitter John de Ruiter. “Een programma waarvoor de organisatie al maanden in touw was, moeten we nu helaas een jaar doorschuiven.” Jaarlijks bezoeken duizenden volwassenen en kinderen het dorpsfeest dat lokaal bekend staat om z’n brede programmering en ambitie om continu te blijven vernieuwen. Kersenfeest Driel bestaat sinds 1976, draait op de inzet van een grote groep betrokken vrijwilligers en sponsoren.

Nieuw jaar, nieuwe kansen

“Wij vinden het ontzettend jammer dat Kersenfeest Driel 2020 niet kan doorgaan. Driel leeft het hele jaar toe naar dit feest. Maar gezondheid gaat voor alles”, aldus de Ruiter. “Volgend jaar maken we er met elkaar weer een fantastisch festijn van.” Dan vindt het Kersenfeest plaats van zondag 27 juni tot en met zondag 4 juli 2021.

Meer berichten