Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sabine Jansen, wandelend met telefoon en oortjes in, ten behoeve van telefonisch wandelconsult - mobiel luisterend oor. (foto: Sabine Jansen)
Sabine Jansen, wandelend met telefoon en oortjes in, ten behoeve van telefonisch wandelconsult - mobiel luisterend oor. (foto: Sabine Jansen)

Bevrijd jezelf en wandel door, met een mobiel luisterend oor

OVERBETUWE - Sabine Jansen, wandel- en leefstijlcoach voor vrouwen, wil een helpende hand bieden in deze gekke tijd van Corona.

“Corona heeft de wereld in korte tijd enorm verandert. Het is voor iedereen aanpassen” zegt Sabine. “Sommige mensen werken extra hard, anderen zitten verplicht thuis, alleen of met hun gezin. Alle verandering, onzekerheid en zorgen kan stress en conflicten opleveren.” Sabine wil alle vrouwen die hier last van hebben helpen hun lichaam, hoofd en relaties gezond te houden. “Gezond eten, bewegen én ontspanning is belangrijk voor een sterk immuunsysteem. Ik biedt daarom tot 28 april een gratis telefonische wandeling aan” legt Sabine uit.

"Je wandelt in je eigen omgeving met je telefoon en koptelefoon op terwijl we met elkaar spreken over de stress of angst die je door het corona virus ervaart. Ik probeer met een luisterend oor en goede raad je stress weg te nemen en angsten om te draaien.”

Sabine wil er zijn voor alle vrouwen die stress ervaren van het opgesloten zijn in eigen huis, dat opeens ook je werkplek is geworden met een baan die online doorgaat. Ongestoord werken lukt niet met een thuiswerkende partner, drukke kinderen en het geven van thuisonderwijs. Je komt tijd te kort. "Er zijn ook vrouwen die zich juist vreselijk eenzaam voelen doordat bezoek en activiteiten niet door gaan. Geloof me, een wandelgesprek maakt een verschil en geeft rust en ontspanning.”

Ook behoefte aan een mobiel luisterend oor en goede raad? Mail Sabine voor een afspraak voor een telefoongesprek. Info@lifefullnesscoaching.nl of bel: 06 11278063.

Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws insturen'. Een poster of flyer hoeft u niet bij te voegen, want die wordt niet geplaatst. Een (rechtenvrije) foto uiteraard wel. Vragen? Bel: 0481-464770

Meer berichten