Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van KBO Elst Overbetuwe

OVERBETUWE - "Door de beperkingen die zijn opgelegd om het caronesvirus te bestrijden en onze doelgroep juist de ouderen van onze gemeenschap zijn, heeft het bestuur van de KBO Elst besloten om alle activiteiten tot 9 september 2020 af te gelasten."

Het bestuur hoopt op 9 september met de viering van ons 35-jarig jubileum te kunnen starten. Een feest dat was vastgelegd op 25 maart van dit jaar. Om de u allen bekende redenen is dat niet door gegaan. Het gaat een prachtig feest worden met zang en muziek van Dick van Altena en een gevoel van opluchting dat het virus dan onder controle is.

Het bestuur bedankt alle leden die zich achter de schermen hebben ingezet om onze vereniging draaiende te houden en die gezorgd hebben voor een goede communicatie naar de leden en sympatisanten. Natuurlijk bedanken wij ook alle mensen in de vitale beroepen die zich uit de naad werken, hebben gewerkt en nog steeds hun belangrijke werk uitvoeren. Onze dank is zo groot omdat onze doelgroep bestaat uit de mensen met de gevaarlijke leeftijden.

Het bestuur hoopt velen van jullie in september weer te mogen begroeten. "Wij wensen u allen gezondheid toe, let goed op uzelf maar ook op andere kwetsbaren bij u in de buurt", aldus secretaris Ger Daam namens het bestuur van de KBO Elst Overbetuwe.

Meer berichten