Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gezellige drukte op de expositie in 2019. (foto: Rinus Baak)
Gezellige drukte op de expositie in 2019. (foto: Rinus Baak) (Foto: )

Virtuele expositie Creatief Collectief Elst

ELST - Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder opent zondag 5 april de virtuele expositie met werk van cursisten van Creatief Collectief Elst (CCE). Opening en expositie zijn vanaf 14 uur te zien op de website creatiefcollectiefelst.nl.

Vanaf 5 april kun je werkstukken van cursisten van het Creatief Collectief Elst bekijken. Niet zoals gebruikelijk bij Landerij de Park, maar dit keer virtueel op de website van CCE. Je zult begrijpen dat Corona hiervan de oorzaak is. Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder leeft mee met de culturele sector in Overbetuwe. "Waarmee kan ik helpen", was zijn vraag aan ons. Wij vroegen hem een filmpje op te nemen en zo virtueel de expositie op de website te openen.

We nodigen je van harte uit onze expositie te bezoeken. En als je dan toch op de website bent, neem dan eens een kijkje bij de cursussen schilderen, aquarel, beeldhouwen, keramiek, glas in lood / tiffany en kunstgeschiedenis. De cursussen starten weer vanaf half september. Inschrijven kan nu al. Dat gaat heel eenvoudig via het inschrijfformulier op de website. Ook voor de drie thema-avonden die we in het cursusjaar ‘20/’21 organiseren kun je al inschrijven via het contactformulier.

Bij een bezoek aan de expositie op onze website raak je niet alleen geïnspireerd, je helpt ons er ook nog mee. Want hoe meer bezoekers, hoe beter wij vindbaar worden op internet. Alvast bedankt! Locatie: www. creatiefcollectiefelst.nl vanaf 5 april 14.00 uur. Gratis toegang!

Meer berichten