Logo gemeentenieuwsonline.nl

Huiskamer van Elst blijft gesloten; dan maar bellen!

ELST - 'Huiskamer van Elst' in de Elster Bibliotheek blijft voorlopig op donderdagen gesloten. Er is geen zicht op hoe lang deze crisis gaat duren. Maar dat betekent niet dat het bestuur stil zit. Juist nu is verbinding met elkaar houden zo belangrijk.

In deze tijd van thuis isolement en geen fysiek contact met elkaar, moeten we creatief zijn om via andere wegen naar elkaar om te zien. Het bestuur van de Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst, wil telefonisch contacten leggen met pesonen die daaraan behoefte hebben. Privacy is gewaarborgd.

Luisterend oor

"Heb je behoefte aan een praatje? Zou je telefonisch aandacht willen of heb je misschien hulp nodig? Even een luisterend oor vinden of zelf een luisterend oor bieden? Help elkaar in deze tijd van isolement zodat mensen zich niet meer eenzaam hoeven te voelen. Hoe fijn zou het zijn om even een praatje te maken.

Geef dan jouw telefoonnummer door! Het maakt niet uit of je bezoeker bent van de Huiskamer, iedereen uit Elst kan meedoen. Ken je iemand of heb je zelf interesse om gebeld te worden? Geef dat dan ook door. Samen kunnen we tegen eenzaamheid strijden. Zo zorgen we voor elkaar!"

Aanmelden kan door te mailen naar info@huiskamervanelst.nl of te bellen met Hester van Aalst op 06 12465542.

Meer berichten