Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koningsdag 2020

ZETTEN/HEMMEN - Gezien de recente ontwikkelingen met het coronavirus heeft het bestuur van Oranjevereniging Zetten-Hemmen besloten alle vieringen die gepland staan te annuleren in verband met het Coronavirus (COVID-19).

"Als vereniging vinden wij het ongepast om viering van Koningsdag 27 april, 4-5 mei en seniorenavond 6 mei, door te laten gaan. Er is teveel onzekerheid en de einddatum van de overheidsmaatregel zou mogelijk nog kunnen worden verlengd.

De regels en adviezen worden steeds strikter, en ook de financiële risico’s om het feest later te annuleren, worden steeds groter. We kunnen niets anders doen dan nu te moeten stoppen met de voorbereidingen. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing genomen, maar is naar onze mening de enige juiste.

We zijn nog niet zeker of bepaalde vieringen later in het jaar nog zullen worden georganiseerd ter compensatie van deze annulering. Het jaar van 75 jaar Vrijheid is immers pas net begonnen. Alle vrijwilligers en toezeggingen van onze plaatselijke ondernemers bedanken we voor hun steun, die wij bij de voorbereidingen hebben mogen ontvangen."

Meer berichten