Logo gemeentenieuwsonline.nl
Beeldhouwwerk. (foto: Hans Langbroek)
Beeldhouwwerk. (foto: Hans Langbroek)

kunstroute focus á locus in vier wijken in arnhem-zuid

Kunstroute Focus á Locus

Op zaterdag 18 en zondag 19 april wordt voor de 7de keer de Focus á Locus Kunstroute gehouden in de Arnhemse wijken Rijkerswoerd, Vredenburg, Holthuizen en Kronenburg. Op beide dagen zijn de locaties geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Er hebben zich dit jaar verrassend veel nieuwe (semi)kunstenaars uit deze wijken aangemeld die prachtig werk maken. Zo is er weer een heel gevarieerde route ontstaan met onder meer schilderijen, foto’s, beelden, keramiek en sieraden. Muziek is er ook: jazz, klassiek en vrolijke liedjes met gitaarbegeleiding. Verder is er een workshop voor kinderen en er is een fietstocht door Rijkerswoerd waarbij de nadruk ligt op de architectuur in de wijk.

Veel deelnemers zullen thuis presenteren of exposeren, anderen zult u op meer ‘algemene plekken’ vinden. De gekleurde vlaggen van Focus á Locus geven de locaties aan. Ook bezoekers van buiten de wijken zijn zeer welkom!

Het is bijzonder dat er in dit deel van Arnhem Zuid zo veel mensen zijn die professioneel of met een (vaak uit de hand gelopen) hobby zo creatief zijn! Voor iedereen is er wel iets te vinden wat aanspreekt!

Voor meer info over de kustenaars en hun werk, de locaties en aanvangstijden zie Facebook, Instagram en de website www.focusalocus.nl

Meer berichten