Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jaarconcert. (foto: D. de Wit)
Jaarconcert. (foto: D. de Wit)

Meespelen met de Politie BigBand Oost-Nederland?

REGIO - Door natuurlijk verloop heeft de Politie BigBand Oost-Nederland een vacature die wij op zo kort mogelijke termijn ingevuld willen hebben. Wij hebben op dit moment in de vaste bezetting ruimte voor een pianist.

We zoeken enthousiaste politiemensen of medewerkers die binnen de politieorganisatie in de administratieve e/o technische ondersteuning werkzaam zijn en deel uit willen gaan maken van onze BigBand.Meespelen met de Politie BigBand Oost-Nederland?

Bent u als opsporingsambtenaar in dienst bij een andere opsporingsorganisatie en houdt u ervan muziek te maken? Dan bent u ook welkom binnen onze BigBand.

De Politie BigBand Oost-Nederland heeft als doel om een bijdrage te leveren aan een goede relatie tussen de politie en de bevolking. Als representant van de Nederlandse Politie houdt de BigBand zich bezig met het muzikaal omlijsten van (inter)nationale evenementen, alsmede het muzikaal ondersteunen van ceremoniële en officiële gebeurtenissen.

Bent u geïnteresseerd en heeft u ervaring in een HaFaBra orkest en wilt u kennis maken met het BigBand repertoire ? Neem dan contact met ons op via info@politiebigband.nl. We repeteren op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Muziekhuus van de Liemers Harmonie Duiven aan de Visserlaan 39 in Duiven.

Indien u géén politieambtenaar bent maar wel geïnteresseerd om in onze BigBand mee te spelen, schroom dan niet en meld u aan. Onder bepaalde voorwaarden bestaat de mogelijkheid om lid te worden.

Meer berichten