Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tuinteam  aan het werk bij De Kas. (foto: Reverse Pixel Photograhy)
Tuinteam aan het werk bij De Kas. (foto: Reverse Pixel Photograhy) (Foto: )

Landerij De Park zoekt een teamtrekker tuin

BETUWE - Houd jij van (moes-)tuinieren en vind je het leuk om met het team de bezoeker(tje)s alles wat er groeit en bloeit in De Tuin te laten beleven?

De huidige teamtrekker heeft deze functie veel jaren verzorgd en wil het stokje graag doorgeven. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Teamtrekker Tuin (vrijwillige inzet) voor tenminste twee dagdelen per week in het tuinseizoen.

De Tuin van Landerij De Park is een mooie plek waar veel te beleven valt. Je vindt er groenten en mooie planten. Er is ook een grote kas. Het is vooral een verrassende, educatieve en beleef-tuin en -kas.
Het team, bestaande uit circa15 vrijwilligers, wil bezoekers bijvoorbeeld laten ontdekken hoe ons voedsel groeit, ruikt en smaakt en hoe de kringloop van de natuur in elkaar steekt.
Tijdens aanwezigheid van het tuinteam staan teamleden open voor een gesprek met bezoekers en betrekken kinderen waar mogelijk bij de werkzaamheden in De Tuin. Zij verkopen producten als er geoogst kan worden. Het is geen productietuin. Het tuinteam zorgt voor de aanleg en het onderhoud van de tuin en kas en inspireert bezoekers.

Elk team van Landerij De Park kent een teamtrekker. Deze is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers, de collega-teamtrekkers en het bestuur. Hij/zij organiseert het werk en werkt zelf ook enthousiast mee. Samen met het team zorgt hij/zij voor activiteiten die beleving en educatie stimuleren.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je via: landerijdepark.vrijwilliger@gmail.com.
Landerij De Park, centrum voor natuurbeleving, vind je op De Park 12, 6661 NW Elst (tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf).

Meer berichten