Logo gemeentenieuwsonline.nl
Antjella den Held (links), daarnaast Hester van Aalst, notaris Van Schaik en Eddie van Hattum. (foto: Renate Diks)
Antjella den Held (links), daarnaast Hester van Aalst, notaris Van Schaik en Eddie van Hattum. (foto: Renate Diks) (Foto: )

Elst is stichting rijker voor het stimuleren van ontmoeten

ELST - Veel bezoekers en relaties van De Huiskamer van Elst zijn donderdag 12 maart getuige geweest van ‘de geboorte’ van de stichting Ontmoeten en Verbinden Elst/Overbetuwe.

Notaris Van Schaik was hiervoor vanuit Bemmel naar Elst gekomen om de officiële handelingen te verrichten. De stichting heeft onder andere als doelstelling het stimuleren en organiseren van activiteiten voor inwoners of groepen inwoners van Elst, zodat het leggen van contacten wordt gestimuleerd. Het project Huiskamer van Elst is hiervan een mooi voorbeeld. Ook wordt beoogd verbindingen tussen inwoners te leggen door middel van informatieve of culturele activiteiten. Samenwerking met sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties kan een belangrijke bijdrage leveren deze doelen te bereiken.

Het bestuur van de nieuwe stichting wordt gevormd door Hester van Aalst (voorzitter), John Baaijens (vice-voorzitter), Eddie van Hattum (secretaris) en Antjella den Held (bestuurslid). Voor de vacature van penningmeester worden mogelijke kandidaten gevraagd contact op te nemen via e-mailadres info@huiskamervanelst.nl. Meer informatie valt te lezen op https://huiskamervanelst.nl.

Meer berichten