Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groepsfoto gezinnen met begeleiders. (foto: SWPN)
Groepsfoto gezinnen met begeleiders. (foto: SWPN) (Foto: SWPN)

Zorgeloze reis naar EuroDisney

DODEWAARD - Na een lange voorbereiding was het donderdag 27 februari eindelijk zover: Het vertrek van twee volle bussen richting het prachtige park ‘Euro Disney’ in Frankrijk. Stichting Zorgeloos Kind wilde met deze reis de gezinnen compleet ontzorgen en laten terug kijken op vier onvergetelijke dagen.Donderdagochtend 27 februari was het al vroeg verzamelen. Onze pendelauto was al vooruit gereden met de reisleider om ieder gezin alvast in te checken, dus bij aankomst was alles geregeld zodat de gezinnen gelijk de kamer op konden van het schitterende Sequoia Lodge hotel op het park. Daarna gingen we genieten van het heerlijke buffet in het hotel.

Vrijdag 28 februari was het prima maar guur weer. De gezinnen gingen eerst uitgebreid ontbijten in het hotel. Ieder gezin was voorzien van een zogenaamde Prio-card, zodat ze nergens in de rij hoefden te staan voor de attracties. Om 6 uur in de avond gingen we eten in het restaurant Plaza Gardens wat gevestigd is op het park.

Zaterdag 29 februari was het wat warmer buiten, maar gelukkig droog. Weer eerst ontbijten in het hotel om daarna weer snel het park in te gaan. Of weer naar alle attracties of juist nu naar het Movie Park om van allerlei voorstellen te gaan kijken. Om 17:30 uur voor de mooie groepsfoto om daarna te gaan eten in Planet Hollywood gelegen in Disney Village.


Zondag 1 maart: De dag van terugreis. Eerst weer een stevig ontbijt nuttigen in het Hotel om daarna uit te checken en de bagage in te laden in de bussen. Rond half zes waren we bij restaurant Schimmel in Woudenberg om te gaan genieten van het afscheidsdiner.

Meer berichten